Her kan du købe min nye bog "Løsblade fra mit liv og verdens mangfoldighed", udkommet i september 2018

Her kan du købe min nye bog "Løsblade fra mit liv og verdens mangfoldighed" og få den sendt til din postadresse.

- og du kan læse pressemeddelelsen om bogen længere nede på siden.

Erik Pontoppidan: Løsblade fra mit liv og verdens mangfoldighed.
I kommission hos Forlaget Underskoven, september 2018. 215 sider, rigt illustreret, kr. 250 -
ISBN: 978-87-93610-62-0.

Du kan købe bogen og få den sendt til din postadresse på følgende måde:

1. Overfør 295 kr, som dækker bogens pris plus forsendelse, til nedenstående konto:

Reg.-nr: 6610 (Jyske Bank)
Kontonummer: 6171859


HUSK at skrive dit navn i kommentarfeltet til bankoverførslen.

2. Send en mail med en bekræftelse om, at beløbet er overført, plus dit navn og din postadresse. Mailen sendes til pontoppidan214@gmail.com .

GOD LÆSELYST!

Erik Pontoppidan
Email: pontoppidan214@gmail.com
Mobil 3138 3407
Hjemmeside: www.ponty.dk

Pressemeddelelsen kommer her:

En livshistorie med eksotiske rejser i tid og rum

Som usikker teenager, som ung studerende, som arbejdsramt eller som travl forælder har man ofte svært ved at finde et overblik og en rød tråd i sit liv. Det er først langt senere, at man er i stand til at erkende, hvad der har været de vigtige og afgørende oplevelser og begivenheder. Erik Pontoppidan er født i 1947, og når man som ældre ser tilbage på sit liv, har man oplevet tidsepoker live, som er så forskellige fra nutiden, at det kan være svært at forstå, at de har udfoldet sig i det samme land og de samme steder. F.eks. ville en tidsrejse tilbage til 1950-erne, hvis den havde været mulig, fuldt ud kunne måle sig med en geografisk rejse til et af de mest eksotiske lande i verden i dag, hvis formålet med rejsen var at møde fremmede og spændende kulturer! Men som mangeårigt medlem af De Berejstes Klub og som medejer og bartender i rejsecaféen Café Globen i det centrale København har eksotiske rejser i den geografiske verden også været en stor del af hans liv.

Erik Pontoppidans nye bog er en personlig beretning om hans liv i Danmark og på eksotiske rejser over hele verden. Man kan blandt andet læse om livet og tidsånden i de mørke og fjerne 50’ere, om ”den sorte skole” på Sankt Jørgens Gymnasium på Frederiksberg i 1960-erne, om at rejse over land med offentlig transport langs "The Hippie Trail" i 1969 fra Københavns Hovedbanegård til Kathmandu, som gjorde ham til kronisk backpacker, om at finde sig selv som både ansat og elev på Askov Højskole, om livet inden for murene i 3F’s hovedkontor, om gode råd til parforhold, om at blive gammel - og meget mere.

Udover oplevelser fra forfatterens liv i Danmark fra 1950’erne og op til i dag indeholder bogen et håndplukket udvalg af store og eksotiske rejseoplevelser og et afsnit med essays om emner, han finder spændende og interessante.

Rigtig mange forfattere, som udgiver bøger om deres liv, er i stand til at trække ”kendis”- kortet. Den mulighed har forfatteren ikke, for han har hverken deltaget i ”Vild med dans”, siddet i Folketinget, været involveret i skandaler eller på anden måde været i pressens søgelys. Men han har bestræbt sig på at gøre stoffet i bogen så alment interessant som muligt i håb om, at læserne vil kunne spejle sig i indholdet og måske endda blive inspireret af de mange oplevelser og synspunkter fra verdens mangfoldighed.

Blå bog for Erik Pontoppidan:
Født i 1947. Blev nysproglig student fra Sankt Jørgens Gymnasium på Frederiksberg i 1966. Er oprindelig uddannet som bibliotekar, men har de sidste mange år af sit arbejdsliv været beskæftiget i IT-branchen. Bor i Melby (nær Liseleje i Nordsjælland).

Retur til hovedmenuen for min hjemmeside